3dfxzone.it ~ SFFT Drivers ~ MesaFX ~ 3D-Analyze ~ 3dfx Headlines ~ 3dfx Cards ~
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | GoogleSearch | FAQ | 3dfxzone.it
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 Index
 3dfx Hardware & Software
 Voodoo2 Setup and tweaking
 Look This!!!!! VooDoo 2 XT
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic

Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

ahavasi
Average

Hungary
183 Posts

Posted - 21/11/2004 :  22:26:30  Show Profile  Visit ahavasi's Homepage  Click to see ahavasi's MSN Messenger address  Reply with Quote
Lol I make this today:

Image Insert:

44.8KB

But I have a Problem. (its 8 mb) I Install the fastvoodoo2 4.0 driver (for win XP) but its not work. (when I'm run a glide application the computer is frooze.) Im sure the card is working. ( I tested at win 98, but I need to use this card on Win XP)

AMD Athlon64 3200+@4200+, MSI K8N Neo4-F, 1gb Supertalent 480mhz, VooDoo 5 5500 Mac@PC

Glide
Web Admin

Napoli


24439 Posts

Posted - 24/11/2004 :  22:16:10  Show Profile  Visit Glide's Homepage  Reply with Quote
Topic moved to right forum section

Nice passive cooler and welcome here.

About you problem, please read carefully this topic: http://www.3dfxzone.it/enboard/topic.asp?TOPIC_ID=940.

In fact, in most cases a bad Voodoo2 driver setup makes this issue: a good idea is removing and installing again latest primary card driver before following Voodoo2 install procedure suggestions.

Good luck.


Welcome to 3dfxzone.it Community

Join us! | 3dfxzone.it | hwsetup.it | forumzone.it
Go to Top of Page

ahavasi
Average

Hungary
183 Posts

Posted - 10/12/2004 :  15:33:55  Show Profile  Visit ahavasi's Homepage  Click to see ahavasi's MSN Messenger address  Reply with Quote
Its not work. Now I reinstall the windows XP (sp2) And I install fast voodoo 2 4.0 and its not work. In the V2 system info wroted: not detected, 0 mb... WTF????

AMD Athlon64 3200+@4200+, MSI K8N Neo4-F, 1gb Supertalent 480mhz, VooDoo 5 5500 Mac@PC
Go to Top of Page

ahavasi
Average

Hungary
183 Posts

Posted - 10/12/2004 :  15:35:56  Show Profile  Visit ahavasi's Homepage  Click to see ahavasi's MSN Messenger address  Reply with Quote
and the card its working good at Win 98. PLEASE HELP

AMD Athlon64 3200+@4200+, MSI K8N Neo4-F, 1gb Supertalent 480mhz, VooDoo 5 5500 Mac@PC
Go to Top of Page

Nightbird
Moderator



1938 Posts

Posted - 10/12/2004 :  15:59:57  Show Profile  Visit Nightbird's Homepage  Send Nightbird a Yahoo! Message  Reply with Quote
What is happening exactly ?

______________________________________________

In-ter-ac-tive :
The way video games were always meant to be played
______________________________________________

Welcome to 3dfxzone.it Community
_____________________________
Go to Top of Page

ahavasi
Average

Hungary
183 Posts

Posted - 11/12/2004 :  14:47:56  Show Profile  Visit ahavasi's Homepage  Click to see ahavasi's MSN Messenger address  Reply with Quote
I dont know, please help

AMD Athlon64 3200+@4200+, MSI K8N Neo4-F, 1gb Supertalent 480mhz, VooDoo 5 5500 Mac@PC
Go to Top of Page

Nightbird
Moderator



1938 Posts

Posted - 11/12/2004 :  15:10:56  Show Profile  Visit Nightbird's Homepage  Send Nightbird a Yahoo! Message  Reply with Quote
What's your machine ?
In the device manager, how do you see your V2 ?
Is the cable correctly installed (i know but sometimes... )

______________________________________________

In-ter-ac-tive :
The way video games were always meant to be played
______________________________________________

Welcome to 3dfxzone.it Community
_____________________________
Go to Top of Page

ahavasi
Average

Hungary
183 Posts

Posted - 13/12/2004 :  13:49:14  Show Profile  Visit ahavasi's Homepage  Click to see ahavasi's MSN Messenger address  Reply with Quote
My machine: AMD Athlon XP 1600+ (palonimo)
256 mb ddr /266 mhz
Sapphire ATI Radeon 9200 128 mb \128 bit
3Com lan
AC97 audio (integrated)

When I install the hardware, the windows XP say: new hardware (in the manager there are unknown device), than I install fast voodoo 2 4.0 XP
restart, and In the manager: fast voodoo 2 4.0. And the Voodoo 2 system info (fast voodoo 2 4.0 utility) AND WROTED: NOT DETECTED, 0MB... WTF?????????????????

AMD Athlon64 3200+@4200+, MSI K8N Neo4-F, 1gb Supertalent 480mhz, VooDoo 5 5500 Mac@PC
Go to Top of Page

ahavasi
Average

Hungary
183 Posts

Posted - 13/12/2004 :  13:51:47  Show Profile  Visit ahavasi's Homepage  Click to see ahavasi's MSN Messenger address  Reply with Quote
The cable is installed good. Please help, Im very angry

AMD Athlon64 3200+@4200+, MSI K8N Neo4-F, 1gb Supertalent 480mhz, VooDoo 5 5500 Mac@PC
Go to Top of Page

ahavasi
Average

Hungary
183 Posts

Posted - 13/12/2004 :  13:54:10  Show Profile  Visit ahavasi's Homepage  Click to see ahavasi's MSN Messenger address  Reply with Quote
And I tried too remove ati graphic drivers, and then install fastvoodoo, and then install ati drivers, but its dont work!!!!!
(Windows XP SP2)

AMD Athlon64 3200+@4200+, MSI K8N Neo4-F, 1gb Supertalent 480mhz, VooDoo 5 5500 Mac@PC
Go to Top of Page

ahavasi
Average

Hungary
183 Posts

Posted - 13/12/2004 :  13:57:37  Show Profile  Visit ahavasi's Homepage  Click to see ahavasi's MSN Messenger address  Reply with Quote
and my mainboard is Albatron kx600pro

AMD Athlon64 3200+@4200+, MSI K8N Neo4-F, 1gb Supertalent 480mhz, VooDoo 5 5500 Mac@PC
Go to Top of Page

Manuelson
Average

Italy


111 Posts

Posted - 13/12/2004 :  19:18:44  Show Profile  Visit Manuelson's Homepage  Reply with Quote
have you tried to change pci slot?
have you tried with another voodoo2?
have you tried with another set of drivers?

maybe the problem is the slot pci or a particular incompatibility between mobo os and your voodoo2..

welcome here also by me!

Powered by ALL Voodoo..

Edited by - Manuelson on 13/12/2004 19:22:50
Go to Top of Page

ahavasi
Average

Hungary
183 Posts

Posted - 14/12/2004 :  11:36:47  Show Profile  Visit ahavasi's Homepage  Click to see ahavasi's MSN Messenger address  Reply with Quote
hmm, I trie in another pci slot

AMD Athlon64 3200+@4200+, MSI K8N Neo4-F, 1gb Supertalent 480mhz, VooDoo 5 5500 Mac@PC
Go to Top of Page

ahavasi
Average

Hungary
183 Posts

Posted - 14/12/2004 :  11:52:05  Show Profile  Visit ahavasi's Homepage  Click to see ahavasi's MSN Messenger address  Reply with Quote
Its not work :( I hate this, f*cking... I tried whit other drivers, but its not work!!!!!!!

AMD Athlon64 3200+@4200+, MSI K8N Neo4-F, 1gb Supertalent 480mhz, VooDoo 5 5500 Mac@PC
Go to Top of Page

Nightbird
Moderator



1938 Posts

Posted - 14/12/2004 :  11:53:46  Show Profile  Visit Nightbird's Homepage  Send Nightbird a Yahoo! Message  Reply with Quote
You say that your V2 works under Win98 but on what machine exactly ?

______________________________________________

In-ter-ac-tive :
The way video games were always meant to be played
______________________________________________

Welcome to 3dfxzone.it Community
_____________________________
Go to Top of Page

ahavasi
Average

Hungary
183 Posts

Posted - 14/12/2004 :  11:54:24  Show Profile  Visit ahavasi's Homepage  Click to see ahavasi's MSN Messenger address  Reply with Quote
And I no have more voodoo2. This voodoo2 its working whit the original driver in win98

AMD Athlon64 3200+@4200+, MSI K8N Neo4-F, 1gb Supertalent 480mhz, VooDoo 5 5500 Mac@PC
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page

 New Topic  Reply to Topic
 Print topic
Jump To:

 

Forum Rules

Legal Info

Privacy

Contact Us

3dfxzone.it

HWSetup.it

ForumZone.it

 

All trademarks used are properties of their respective owners - Forum Graphics and Contents 2001 - 2014 3dfxzone.it - Forum Engine Snitz Forums