3dfxzone.it ~ SFFT Drivers ~ MesaFX ~ 3D-Analyze ~ 3dfx Headlines ~ 3dfx Cards ~
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | Search with Google | FAQ | 3dfxzone.it
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 Index
 3dfx Hardware & Software
 Voodoo4/5 Setup and tweaking
 SFFT alpha drivers - V3/4/5 - Join to Testing
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic

Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 123

Thrakath
Novice

12 Posts

Posted - 03/11/2004 :  10:49:59  Show Profile  Visit Thrakath's Homepage  Reply with Quote
@sfft got the same probs like oscar. random reboots. opneing outlook, media player etc. in games the driver is stable never had a lockup. but i got a second graficcard in system. dont think this is the prob. im using the driver provided in AM3.1 R1

greets Tobi
Go to Top of Page

osckhar
Average

Spain


334 Posts

Posted - 03/11/2004 :  11:17:11  Show Profile  Visit osckhar's Homepage  Reply with Quote
Well, I have been utilizing the AMIGAMERLIN 3.0XP by 3 or 4 days and the reboots, disappeared. SFFT, Can you to fix it?

Regards,
Oscar

- V6k Team -
¿Leyenda? ¿Mito? ¿Ficción? No... ¡Realidad!


Go to Top of Page

regivoodoo
Novice

Argentina


4 Posts

Posted - 03/11/2004 :  12:36:45  Show Profile  Visit regivoodoo's Homepage  Reply with Quote
Hello.I´m from Argentina. And I really need to strong my belive on 3dfx noce more. Just let me say that I admire all your knowledge about voodoo cards.

Well, I having problems to run "need for speed underground" under WinXP; over my Epox EP-3SPA3 carring a PIII 800ebMHz with 512Mb ram and (here comes the star) a voodoo 4500 agp with 32MB. I`ve tested from the originally drivers to the amigarlin lastest edition. And the problem remains always the same. THE PC GETS RESTARTED WHEN I TRY TO RUN THE GAME.
The only driver that seems to work is the one from "windowsupdate". And the game shows this:
Image Insert:

43.68 KB
(In case you don´t see it, well its like the textures are disables and the colours were only a few).I can´t even read a thing!!!

I´m going to try your SFFT to see what happend. I´ll keep in touch.
Since now thank you.
Go to Top of Page

Nightbird
Moderator



1939 Posts

Posted - 03/11/2004 :  19:35:25  Show Profile  Visit Nightbird's Homepage  Send Nightbird a Yahoo! Message  Reply with Quote
For now NFSU (the 1) ran only under Win9x.
Under XP, failure.

______________________________________________

In-ter-ac-tive :
The way video games were always meant to be played
______________________________________________

Welcome to 3dfxzone.it Community
_____________________________
Go to Top of Page

Raziel64
Average

Argentina


143 Posts

Posted - 04/11/2004 :  00:53:57  Show Profile  Visit Raziel64's Homepage  Click to see Raziel64's MSN Messenger address  Send Raziel64 a Yahoo! Message  Reply with Quote
Hola capo!.. echale una miradita a esto ;)

http://www.3dfxzone.it/enboard/topic.asp?TOPIC_ID=1016


Evolution Drivers Series
Go to Top of Page

Onkel Adrian
Novice

Germany


12 Posts

Posted - 07/11/2004 :  15:06:17  Show Profile  Visit Onkel Adrian's Homepage  Reply with Quote
Hi

After changing to single chip, the errors are gone. But the performance at 640x480 is bad. I have got AMD Duron 1600 on KT333 with 256MB. The framerate is only at 20-25fps. I'm using AMIGAMERLIN 3.1 R1 on Windows XP Servive Pack 2.
Can someone help me?

Thanks!

Adrian

My system:
http://www.nethands.de/pys/show.php4?id=32375
Go to Top of Page

Kyon_CoraeL
Novice

47 Posts

Posted - 09/11/2004 :  05:48:36  Show Profile  Visit Kyon_CoraeL's Homepage  Reply with Quote
hi Onkel

that's great to hear... could you enlighten us with your other driver settings...
Go to Top of Page

Onkel Adrian
Novice

Germany


12 Posts

Posted - 09/11/2004 :  17:38:56  Show Profile  Visit Onkel Adrian's Homepage  Reply with Quote
Hi

I'm using the standard-settings. No V-Sync, no FSAA, no AF and normal quality.
But today I killed 380 virus, maybe thats the problem? I'll test it now

Regards,
Adrian

My system:
http://www.nethands.de/pys/show.php4?id=32375
Go to Top of Page

SuperFurryFurryThing
Average

386 Posts

Posted - 15/11/2004 :  19:35:48  Show Profile  Visit SuperFurryFurryThing's Homepage  Reply with Quote
There is a link to the Alpha16 drivers on the site home page.

SFFT
Go to Top of Page

chatocl
Novice

Chile


20 Posts

Posted - 16/11/2004 :  03:52:03  Show Profile  Visit chatocl's Homepage  Reply with Quote
What was changed-fixed-improved?

just for curiosity

PD: SFFT16 worked ok on my v3 like earlier versions.
Go to Top of Page

ggab
Average

Argentina


294 Posts

Posted - 16/11/2004 :  04:05:15  Show Profile  Visit ggab's Homepage  Send ggab an ICQ Message  Click to see ggab's MSN Messenger address  Reply with Quote
great

nice releases (v3 & v4/5)
Go to Top of Page

Glide
Web Admin

Napoli


26595 Posts

Posted - 16/11/2004 :  12:56:56  Show Profile  Visit Glide's Homepage  Reply with Quote
quote:
There is a link to the Alpha16 drivers on the site home page.



Here is link for alpha 16: https://www.3dfxzone.it/news/reader.php?objid=447

Good testing for all.


Bye Bye

Welcome to 3dfxzone.it Community

Join us! | 3dfxzone.it | hwsetup.it | forumzone.it
Go to Top of Page

Voodoo5
Average

Canada
157 Posts

Posted - 17/11/2004 :  04:28:56  Show Profile  Visit Voodoo5's Homepage  Reply with Quote
@SFFT,

Half life 2 is working with the alpha 16 driver but only in windows mode, forcing the game to start in full screen causes rendering problems on half of the games screen.

I cant take any screenshots (fraps) as I'm getting a memory reference error and when acknowledged taken back to the desktop

Windows 2000 SP4
ECS K7S5A Pro
512 MB Ram
Voodoo 5500 AGP
Amigamerlin 3.1/SFFT alpha 16

Edited by - Voodoo5 on 17/11/2004 18:04:53
Go to Top of Page

ggab
Average

Argentina


294 Posts

Posted - 17/11/2004 :  06:09:15  Show Profile  Visit ggab's Homepage  Send ggab an ICQ Message  Click to see ggab's MSN Messenger address  Reply with Quote
and did u try with HyperSnap v5.6 or newer version... ?
Go to Top of Page

regivoodoo
Novice

Argentina


4 Posts

Posted - 17/11/2004 :  12:25:56  Show Profile  Visit regivoodoo's Homepage  Reply with Quote
Hi everyone....Just to say that although my PC doesn`t get restarted with SFFT when I try to play NSU.....I get a mistake layer from WinXp professional.

But I feel you are close to get it work well.....keep on trying.!!!!
Go to Top of Page
Page: of 123  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page

 New Topic  Reply to Topic
 Print topic
Jump To:

 

Forum Rules

Legal Info

Privacy

Contact Us

3dfxzone.it

HWSetup.it

ForumZone.it

 

All trademarks used are properties of their respective owners - Forum Graphics and Contents © 2001 - 2017 3dfxzone.it - Forum Engine © Snitz Forums