3dfxzone.it ~ SFFT Drivers ~ MesaFX ~ 3D-Analyze ~ 3dfx Headlines ~ 3dfx Cards ~
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | GoogleSearch | FAQ | 3dfxzone.it
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 Index
 3dfx Hardware & Software
 Voodoo4/5 Discussions
 3dfx voodoo 5 6000
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic

Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

omega_supreme
Moderator

Netherlands


149 Posts

Posted - 21/02/2004 :  19:57:40  Show Profile  Visit omega_supreme's Homepage  Reply with Quote
Hi people,
Nobody here knows me yet but i just got my v5 6k!
I bougt a latest revision from our friend Amigamerlin.
The card is doing really well. Q3 (1280x1024) went from 55 to 90
fps when i hooked up my 6000. At the moment it is not build in in my fastest system cause i still wanna play games like farcry Anyway
I put it in an untested mb from MSI. Its the KT3 Ultra-Aru. Amiga puts the rest of the info in the compatibility list. The rest of the system is : AMD Athlon 2100+ (not overclocked) and one clip of 512 MB DDR 333. The card was too big for my miditower but with a little bit of ironcutting it was no problem. As i said the card is awsome. Its as stable as my old friend the 5500 but a lot faster So there it is! Ow jeah one little question to ya all. Am i the only duth owner of a 6k!?!?!? Well thats it ill put a picture of my "precious" with the post so you van all see it :)



Image Insert:

134.66KB

Edited by - omega_supreme on 21/02/2004 20:24:43

Obi-Wan Kenobi
Experienced



540 Posts

Posted - 21/02/2004 :  20:26:00  Show Profile  Visit Obi-Wan Kenobi's Homepage  Reply with Quote
quote:
Originally posted by omega_supreme

Hi people,
Nobody here knows me yet but i just got my v5 6k!
I bougt a latest revision from our friend Amigamerlin.
The card is doing really well. Q3 (1280x1024) went from 55 to 90
fps when i hooked up my 6000. At the moment it is not build in in my fastest system cause i still wanna play games like farcry Anyway
I put it in an untested mb from MSI. Its the KT3 Ultra-Aru. Amiga puts the rest of the info in the compatibility list. The rest of the system is : AMD Athlon 2100+ (not overclocked) and one clip of 512 MB DDR 333. The card was too big for my miditower but with a little bit of ironcutting it was no problem. As i said the card is awsome. Its as stable as my old friend the 5500 but a lot faster Anyways Amiga told me that there were some people that dont believe that the card is stable but i havnt had any problems with it so far. Only that Q3 wouldnt go on 2048x1536, but that was with no mesafx (still havnt tried that yet). So there it is! Ow jeah one little question to ya all. Am i the only duth owner of a 6k!?!?!? Well thats it ill put a picture of my "precious" with the post so you van all see it :)



Image Insert:

134.66KB



Welcome to 3dfxzone.it and congradulations with your 3dfx Voodoo5 6000 AGP 128MB Rev 3700 A1!!! You are indeed the first Nederlander that has this beasty device!!

and in dutch:
Vanharte gefeliciteerd, U bent de eerste met dit beestig apparaat!!!! Toppie man!

A friend of mine : Sokje has posted a topic on the front page of your V5 6K of this site:

http://www.tweakers.net

And I Posted it here in the Forums of that great Site:

http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/855187/

My name in the Forums is: Gold_Leader

Happy V5 6K'n and Play'n !!!

Powered By The Force, x-3dfx & The Jedi Academy

Edited by - Obi-Wan Kenobi on 21/02/2004 20:27:28
Go to Top of Page

NitroX infinity
Average

Netherlands
352 Posts

Posted - 21/02/2004 :  20:46:51  Show Profile  Visit NitroX infinity's Homepage  Reply with Quote
Woei! Een Nederlander met een V5 6K :D
Ik hoop ten zeerste dat je je op GoT zal registreren (als je daar nog niet geregistreerd bent) en zult deelnemen aan ons 3dfx topic daar.
http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/855187

En ik ben NitroX infinity daar :)

Veel plezier met je voodoo 5 6000!
Oh jah, gooi er een snellere processor in, die 2100+ haalt het volledige potentieel nog niet uit de kaart. :P
Go to Top of Page

Rampage
Novice

Netherlands
35 Posts

Posted - 21/02/2004 :  20:54:03  Show Profile  Visit Rampage's Homepage  Click to see Rampage's MSN Messenger address  Reply with Quote
That's really cool, a Dutch guy with a Voodoo 5 6000!!!

You should register @ GoT and meet all the Dutch 3dfx fans :)

My name is sokje there by the way.

We were planning a meeting for 3dfx fans @ a LAN party in Holland, called X-Life, you should get there :)

Porsche Owned!!!
Go to Top of Page

omega_supreme
Moderator

Netherlands


149 Posts

Posted - 21/02/2004 :  21:08:57  Show Profile  Visit omega_supreme's Homepage  Reply with Quote
W0w heheh never thougt it would be to interest you guys sow much
I will register to every single forum you advised and give you all the info and pics you like. But for now im testing my 6k so ill do it tomorrow ok? anyways thanks!
Go to Top of Page

Obi-Wan Kenobi
Experienced



540 Posts

Posted - 21/02/2004 :  21:28:06  Show Profile  Visit Obi-Wan Kenobi's Homepage  Reply with Quote
quote:
Originally posted by omega_supreme

W0w heheh never thougt it would be to interest you guys sow much
I will register to every single forum you advised and give you all the info and pics you like. But for now im testing my 6k so ill do it tomorrow ok? anyways thanks!


Kijk is aan, echt cool zeg woei! Eindelijk een echte Hollandse Voodoo5 6000 gebruiker ! Tof zeg. Kom aub op de GoT!!! en effe een kort vraagie, ken je effe kijken wat voor Rev en PCB nummer je hebt, oke ik zei wel dat het een Rev 3700 A1 is maar ik kan het fout hebben natuurlijk..... de PCB nummer staat op de achterkant van je V5 6K en de Rev nummer op de Voorkant ergens.

Nog bedankt voor je snelle reactie

in English:

Well look at that, pretty cool man , wow ! Finally A real dutch Voodoo5 6000 user!!!Please come to the GoT!!!And I just want to ask you a little question, can you have look at what Rev number and what PCB number your V5 6K has? Okay I said it was a Rev 3700 A1 but I could be mistaken.....The PCB number is on the back of your V5 6K and the Rev Number on the top of your V5 6K somewhere.

Oh thanks for your quick reply!!

Powered By The Force, x-3dfx & The Jedi Academy
Go to Top of Page

omega_supreme
Moderator

Netherlands


149 Posts

Posted - 21/02/2004 :  21:35:37  Show Profile  Visit omega_supreme's Homepage  Reply with Quote
Im srry Obi wan im having trouble registering @ tweakers. Im replaying in englisg couse i dont know if dutch is allownd. Dont wanne get my ass banned
If i register and go to my email host i must activate my account by filling in some numbers but wenn im done nothing happens :S Wenn i go to the forum and want to reply i get the message that the account isnt activated yet. Ill figure it out but have a little patience ok?
thx
Go to Top of Page

amp_man
Experienced

545 Posts

Posted - 21/02/2004 :  21:52:25  Show Profile  Visit amp_man's Homepage  Reply with Quote
Are you using a software firewall? I've had trouble with norton personal firewall not allowing me to complete registering to a few sites. Just disable it and you should be fine.

EDIT: Your V5 6k looks much like my V5 5500 atm, I'm waiting for a new mobo, so my old motherboard is out of the case, sitting on my desk, and I've got spare parts hooked up so I can play with it, testing a couple games and installing XP atm.

Edited by - amp_man on 21/02/2004 21:54:24
Go to Top of Page

omega_supreme
Moderator

Netherlands


149 Posts

Posted - 21/02/2004 :  21:52:53  Show Profile  Visit omega_supreme's Homepage  Reply with Quote
Told you its done now im a member and i will post some stuff now :D
And for ppl here ive got anothe one for you too heres a nice pic of the 4 working vans :




Image Insert:

153.63 KB
Go to Top of Page

omega_supreme
Moderator

Netherlands


149 Posts

Posted - 21/02/2004 :  22:00:17  Show Profile  Visit omega_supreme's Homepage  Reply with Quote
Does anyone of u people have a spare bracket for my poor 5500. i had to take it of mine to build in the new 6000. plzzz
Go to Top of Page

Rampage
Novice

Netherlands
35 Posts

Posted - 22/02/2004 :  09:41:46  Show Profile  Visit Rampage's Homepage  Click to see Rampage's MSN Messenger address  Reply with Quote
I Think you can find that on www.marktplaats.nl That wouldn't be a problem.

My problem is worser, I want the box of a Voodoo 5 5500 AGP, because I don't have it and I can't find it :-(

Porsche Owned!!!
Go to Top of Page

omega_supreme
Moderator

Netherlands


149 Posts

Posted - 22/02/2004 :  10:12:27  Show Profile  Visit omega_supreme's Homepage  Reply with Quote
I agree that the box is a bigger problem, but i wish mine was as simple al you said. I agree that there are v5 5500 for sale @ marktplaats but i do not intend to buy a whole nem card just for the bracket. Besides that the bracket is very different from other cards. The video output plug is is all the way to the left (or right) and the rest of my cards are more center placed :( Im still looking.....
Go to Top of Page

NitroX infinity
Average

Netherlands
352 Posts

Posted - 22/02/2004 :  11:10:51  Show Profile  Visit NitroX infinity's Homepage  Reply with Quote
Couldn't you try to make one yourself? (aluminium)
Go to Top of Page

omega_supreme
Moderator

Netherlands


149 Posts

Posted - 22/02/2004 :  11:29:32  Show Profile  Visit omega_supreme's Homepage  Reply with Quote
ive thougt about letting one make by someone. But my dad told i would probably cost me another 90 euros. i dont think i can manage to make one myself.If its my last hope i will do but first ill try to get another.

To Obi wan:

rev : 3700 A
pcb : 210 0391 001 a

pleas correct me if i gave the wrong kind of pcb numer.
Go to Top of Page

Obi-Wan Kenobi
Experienced



540 Posts

Posted - 22/02/2004 :  16:05:33  Show Profile  Visit Obi-Wan Kenobi's Homepage  Reply with Quote
quote:
Originally posted by omega_supreme

ive thougt about letting one make by someone. But my dad told i would probably cost me another 90 euros. i dont think i can manage to make one myself.If its my last hope i will do but first ill try to get another.

To Obi wan:

rev : 3700 A
pcb : 210 0391 001 a

pleas correct me if i gave the wrong kind of pcb numer.



No that's perfect, and you must feel very lucky, because the Rev 3700 A'a are the best Voodoo5 6000's around in other words, they are the most less buggy ones around


Good move

another nice thing is it's memory has a stagering memory bandwidth of 10,4GB per sec!!!!! That's exactly the same amount of your GeForce4 Ti4600 downstairs And why this card is so special, is mainly it's size and it's performance for it's time. It can out perform a GeForce3 sometimes but it always outperforms the GeForce2 ULTRA so it comes more closer to the performance of a GeForce3 Ti 200 128MB Nice hey

Powered By The Force, x-3dfx & The Jedi Academy

Edited by - Obi-Wan Kenobi on 22/02/2004 17:02:07
Go to Top of Page

Nightbird
Moderator



1938 Posts

Posted - 22/02/2004 :  16:21:15  Show Profile  Visit Nightbird's Homepage  Send Nightbird a Yahoo! Message  Reply with Quote
http://www.sudhian.com/showdocs.cfm?aid=413&pid=1455

______________________________________________

In-ter-ac-tive :
The way video games were always meant to be played
______________________________________________

Welcome to 3dfxzone.it Community
_____________________________
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page

 New Topic  Reply to Topic
 Print topic
Jump To:

 

Forum Rules

Legal Info

Privacy

Contact Us

3dfxzone.it

HWSetup.it

ForumZone.it

 

All trademarks used are properties of their respective owners - Forum Graphics and Contents 2001 - 2014 3dfxzone.it - Forum Engine Snitz Forums