3dfxzone.it ~ SFFT Drivers ~ MesaFX ~ 3D-Analyze ~ 3dfx Headlines ~ 3dfx Cards ~
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | GoogleSearch | FAQ | 3dfxzone.it
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 Index
 3dfx Hardware & Software
 Banshee Topics and Setup Tips
 WarCraft III question...
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic

Author Previous Topic Topic Next Topic  

furikao
Novice

Argentina
10 Posts

Posted - 22/01/2004 :  08:51:36  Show Profile  Visit furikao's Homepage  Reply with Quote
... hi, I try to play Warcraft III and looks great and great frame rate, but i a have a problem: i can't see the commands like "move", "atack", and the others.
Somebody could help me?, if there is a fix or something for this trouble, i try to use 3DAnalize, but it don't run.

PS: sorry for my bad english, i don't realy talk well this language.

John Alex.

Manuelson
Average

Italy


111 Posts

Posted - 25/01/2004 :  13:44:32  Show Profile  Visit Manuelson's Homepage  Reply with Quote
hi furikao and welcome on 3dfxzone..
what kind of driver have you used?

Powered by ALL Voodoo..
Go to Top of Page

Raziel64
Average

Argentina


143 Posts

Posted - 25/01/2004 :  16:12:50  Show Profile  Visit Raziel64's Homepage  Click to see Raziel64's MSN Messenger address  Send Raziel64 a Yahoo! Message  Reply with Quote
Hi...
Well, this is a knowed problem in Warcraft 3 using banshee cards and is caused for the size of the textures (a bit large for banshee). Currently, I'm working in a fix for this game, in opengl mode using mesafx and his new impressive feature called MAXLOD (yes, warcraft 3 runs in opengl too).

Evolution Drivers Series
Go to Top of Page

furikao
Novice

Argentina
10 Posts

Posted - 25/01/2004 :  21:04:31  Show Profile  Visit furikao's Homepage  Reply with Quote
Hi!, thanks for answer my question, well, I'm using Banshee Evolution Drivers, by Banshee Team, and with the "video test" of Warcraft III, I can run it in DX mode (60fps, 800*600) and Open GL mode(150 frame per second, 800*600), in the game I don't know how to change between this modes, I'd Like to play the game with OpenGL but i don't know how.
So... is for the large of the textures, thanks Raziel, I guess i need to waith for the fix for this game (the game is amazing!).
I thought that the problem was for the multitexturing... I guess i was wrong.
Well thanks anyway.

See you.

Specs:
AMD K6-2 450 Mhz 3D Now!
128Mb Ram
Teppro Voodoo Banshee PCI(100mhz clock, 120 mhz memory) with Banshee Evolution Dirvers
Sound Blaster PCI 128
Windows XP SP1 Spanish Version.

Jhon Alex.

Take Care & Eat cake
Go to Top of Page

Raziel64
Average

Argentina


143 Posts

Posted - 25/01/2004 :  21:41:41  Show Profile  Visit Raziel64's Homepage  Click to see Raziel64's MSN Messenger address  Send Raziel64 a Yahoo! Message  Reply with Quote
Thx to you...
Well, the fix is not ready yet, but you can test the opengl mode anyway...
I simple, you only need to add "-opengl" in the link.
Ex: "C:\Warcraft III\Warcraft III.exe" -opengl

Regards

Evolution Drivers Series
Go to Top of Page

furikao
Novice

Argentina
10 Posts

Posted - 26/01/2004 :  20:11:51  Show Profile  Visit furikao's Homepage  Reply with Quote
Hi!, thanks for the tip about run it with OpenGl, I try to use this mode, and... is ironic 'cause now I can see the commands (move, patrol, and the others) y can see the little face of the heros... but the the game (I mean: all the 3D graphics like the textures of the map or the all the units of the humans, orcs, and the others) have problems and sees horrible, I don't understand the reasons, is upside-down than DX. And the frame rate is down.
I'm starting thinking that really I don't understand anything of this...
Anyway, thanks Raziel for the tips and for creating the drivers (and thanks to the others guys to, of course).
See you.

Alex
Go to Top of Page

furikao
Novice

Argentina
10 Posts

Posted - 27/01/2004 :  18:33:56  Show Profile  Visit furikao's Homepage  Reply with Quote
Konichi wa, this is a picture of the game in DirectX mode, 800*600 16bpp.


Image Insert:

64.64 KB

Alex.

Take Care & Eat Cake.
Go to Top of Page

dborca
Average

Romania


425 Posts

Posted - 28/01/2004 :  09:14:08  Show Profile  Visit dborca's Homepage  Send dborca a Yahoo! Message  Reply with Quote
Hola, amigos!

I tried "War3 -opengl" this morning on my Napalm, disabling one TMU, with FX_GLIDE_NUM_TMU=1. The menu indeed looks horrible.

Regards,
Daniel Borca
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic
Jump To:

 

Forum Rules

Legal Info

Privacy

Contact Us

3dfxzone.it

HWSetup.it

ForumZone.it

 

All trademarks used are properties of their respective owners - Forum Graphics and Contents 2001 - 2014 3dfxzone.it - Forum Engine Snitz Forums