3dfxzone.it ~ SFFT Drivers ~ MesaFX ~ 3D-Analyze ~ 3dfx Headlines ~ 3dfx Cards ~
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | GoogleSearch | FAQ | 3dfxzone.it
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 Index
 3dfx Hardware & Software
 Voodoo3 and Velocity Discussions
 V3 3500 TV .....
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic

Author Previous Topic Topic Next Topic  

Knuckles
Average

Canada
126 Posts

Posted - 11/01/2004 :  06:51:39  Show Profile  Visit Knuckles's Homepage  Click to see Knuckles's MSN Messenger address  Reply with Quote
I received my great Voodoo 3 3500 TV. I installed it, installed the drivers/apps on the CD (on windows 98 SE). I tried the TV out (standard via s-video) working great. but here comes to try the TV tunner and the VIVO. I plugged in my Cable in the tunner and tried to run the 3dfx TV app.

damnit! it is saying to install WebTV for Windows, and for that , go in the add/remove prog, in the windows setup and select "WebTV for windows" but $#^$$^# IT ISN'T THERE! NOWHERE! I downloaded the normal webTV but is doesn't work at all. I NEED HELP!

I'm currently downloading win98se ENGLISH (mine's french but I dont like it) and I will look if it is in.

If not, ANY HELP WOULD BE GREAT!


thanks

Knuckles
Average

Canada
126 Posts

Posted - 11/01/2004 :  21:32:39  Show Profile  Visit Knuckles's Homepage  Click to see Knuckles's MSN Messenger address  Reply with Quote
ok, just installed the full english version and it is working but 2 MORE PROBLEMS

1st: I keep hearing the fuzzy sound (like when you on a channel with nothing ) and when I get in windows, the sound is 4X louder = I almost can't hear the TV audio.

2nd: half of the channels are half filled with vertical white lines

HELP

Edited by - Knuckles on 11/01/2004 21:33:15
Go to Top of Page

InSomNiaN
Average

Australia
120 Posts

Posted - 12/01/2004 :  00:37:59  Show Profile  Visit InSomNiaN's Homepage  Reply with Quote
A couple of things you can try:
1.Have you connected the audio cable from your sound card to the 3500?

2.Have u used the setup options in the tuner settings to mute the unused channels?


***ASCII stupid question, get a stupid ANSI!***
Go to Top of Page

Knuckles
Average

Canada
126 Posts

Posted - 12/01/2004 :  06:22:59  Show Profile  Visit Knuckles's Homepage  Click to see Knuckles's MSN Messenger address  Reply with Quote
...
2.Have u used the setup options in the tuner settings to mute the unused channels?
...

where?? never saw that.....
Go to Top of Page

InSomNiaN
Average

Australia
120 Posts

Posted - 15/01/2004 :  02:36:06  Show Profile  Visit InSomNiaN's Homepage  Reply with Quote
Run visual reality, then click on menu (top left hand corner) select the 'audio' tab, then click on the 'audio assistant' button below. Follow the steps accordingly.

***ASCII stupid question, get a stupid ANSI!***
Go to Top of Page

Knuckles
Average

Canada
126 Posts

Posted - 19/01/2004 :  01:46:33  Show Profile  Visit Knuckles's Homepage  Click to see Knuckles's MSN Messenger address  Reply with Quote
ok, there isn't ANY 'audio assistant' button. I tried updating drivers, it fixed the FM tunner, TV tunner wont open, reverted, now FM is perfect but same prob for the TV.

If you got any latest version available for 98SE, tell me/link me.

EDIT: Downloaded latest version possible, the FM tunner is still working perfectly, the TV tunner got the 'audio assistant' button but it doesn't do a sh*t. still damn same fuzzy sound all teh time over teh current channel.

Edited by - Knuckles on 19/01/2004 02:08:42
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic
Jump To:

 

Forum Rules

Legal Info

Privacy

Contact Us

3dfxzone.it

HWSetup.it

ForumZone.it

 

All trademarks used are properties of their respective owners - Forum Graphics and Contents 2001 - 2014 3dfxzone.it - Forum Engine Snitz Forums