3dfxzone.it ~ SFFT Drivers ~ MesaFX ~ 3D-Analyze ~ 3dfx Headlines ~ 3dfx Cards ~
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | GoogleSearch | FAQ | 3dfxzone.it
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 Index
 3dfx Hardware & Software
 Voodoo4/5 Discussions
 to all owners of a v4/5 PCI + AMD
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic

Author Previous Topic Topic Next Topic  

joda
Novice

Germany
1 Posts

Posted - 15/03/2003 :  16:22:27  Show Profile  Visit joda's Homepage  Reply with Quote
I have an a7s333 (asus) which, however, causes problems in connection with the v5 pci (bus overload). the problem is known to the company asus and is ignored, I therefore need a new board.

please write of your experiences with your boards, which boards work without problems with a v4/5 PCI?


A7S333 + XP1800 + Thermalright AX-7 + 1x 512 MB DDR Micron + Seagate Barracuda IV 80 GB + SD-M1612 + Voodoo 4500 AGP + Hercules Fortissimo II in Chieftec: DX-01W + Blacknoise 300W + IBM Rapid Access II + Logitech MouseMan Dual Optical + Thrustmaster Firestorm Dual Power 2 + Samsung SyncMaster 950p

ROTOR
Novice

Cuba
32 Posts

Posted - 23/03/2003 :  13:49:46  Show Profile  Visit ROTOR's Homepage  Reply with Quote
helo

I have a voodoo 5 5500 PCI on a SOYO KT-400 DRAGON PLATINIUM EDITION & I donīt have any problen with my PCI BUS

Go to Top of Page

tweakmeister
Novice

USA
5 Posts

Posted - 04/04/2003 :  03:07:59  Show Profile  Visit tweakmeister's Homepage  Send tweakmeister an AOL message  Reply with Quote
Epox 8k7a+ works fine

I'd recommend going with an AMD chipset board like the AMD-761 chipset.

If you need something newer try the KT400 like Rotor has.
Go to Top of Page

tortois
Novice

3 Posts

Posted - 06/04/2003 :  11:14:21  Show Profile  Visit tortois's Homepage  Reply with Quote
something to look at is your FSB,are you overclocking?
the agp/pci dividers,if not available in BIOS,
are usually set.maybe a corrupt bios?.
A FSB@133 shouldn't cause problems.Have you tried
lowering the FSB to see if the same thing happens?
Go to Top of Page

GLTRAP
Novice

2 Posts

Posted - 09/04/2003 :  04:23:43  Show Profile  Visit GLTRAP's Homepage  Reply with Quote
same thing here "AMD Athlon xp 1800" + "Epox 8k7a+" + "Voodoo 5 pci"
Go to Top of Page

NigelSnip
Novice

Italy
5 Posts

Posted - 09/04/2003 :  14:09:54  Show Profile  Visit NigelSnip's Homepage  Send NigelSnip an ICQ Message  Reply with Quote
I have a VoodooMac 5500 PCI on an Epox kt333 8k5a3+ board and all is ok, playing very smooth
Go to Top of Page

Stilla
Novice

Netherlands
5 Posts

Posted - 26/05/2003 :  01:10:52  Show Profile  Visit Stilla's Homepage  Click to see Stilla's MSN Messenger address  Reply with Quote
I'm running a V5 PCI with a ECS K7S5A.
The reason I'm recomending you this MOBO is because it has the normal features (chipset S735 I think) and I'ts F*ckin cheap.
I'ts a good budget MOBO and dont have hardware problems.
Go to Top of Page

ROTOR
Novice

Cuba
32 Posts

Posted - 25/06/2003 :  10:09:47  Show Profile  Visit ROTOR's Homepage  Reply with Quote
put in the bios this freature:

"init display fisrt: PCI"

put the card int he fisrt PCI Slot or in the last PCI slot

if the problņem donīt solve tell me
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic
Jump To:

 

Forum Rules

Legal Info

Privacy

Contact Us

3dfxzone.it

HWSetup.it

ForumZone.it

 

All trademarks used are properties of their respective owners - Forum Graphics and Contents Đ 2001 - 2014 3dfxzone.it - Forum Engine Đ Snitz Forums