3dfxzone.it ~ SFFT Drivers ~ MesaFX ~ 3D-Analyze ~ 3dfx Headlines ~ 3dfx Cards ~
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | GoogleSearch | FAQ | 3dfxzone.it
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 Index
 3dfx Hardware & Software
 General Discussions
 Error 1904.Module
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic

Author Previous Topic Topic Next Topic  

cHicKi
Novice

4 Posts

Posted - 10/12/2003 :  12:30:19  Show Profile  Visit cHicKi's Homepage  Reply with Quote
I install The AmigaSport3.0full under WinXP (CPU Celeron900; RAM 256MB) for 3dfx3 2000PCI
and an this error occured, what can I do with it?






Thanx

Glide
Web Admin

Napoli


24439 Posts

Posted - 10/12/2003 :  13:01:22  Show Profile  Visit Glide's Homepage  Reply with Quote
Welcome

Please remove previous anofficial driver for V3 and 3dfx Tools by Windows Control Panel then reboot the system and only now begin
AmigaSport install.

Note that driver release note include a procedure to install step by step...so just read that for more details.

Let me know.

Welcome to 3dfxzone.it Community

Join us! | 3dfxzone.it | hwsetup.it | forumzone.it
Go to Top of Page

cHicKi
Novice

4 Posts

Posted - 10/12/2003 :  15:09:49  Show Profile  Visit cHicKi's Homepage  Reply with Quote
1. I have uninstall all of 3dfx* utils :-) and remove all 3dfx* files under c:\windows\..
2. Reboot
3. Install the drivers
4. Reboot
5. Run setup.exe and get no :-( this same ^^ (Error 1904.Module..) I press the Ignore button on any window and reboot
6. Reinstall setup.exe .. (Error 1904.Module)
:-(
I have 2 VGA. One is onBoard i cant disabled it .. The Phoenix BIOS is very "adjustable"
In windowsXP have set the 3dfx primary VGA.
Can u Help me ?
Go to Top of Page

amp_man
Experienced

545 Posts

Posted - 11/12/2003 :  03:35:03  Show Profile  Visit amp_man's Homepage  Reply with Quote
Simply ignore the errors the first time through, then reboot and run the setup again. The errors should disappear, I think.
Go to Top of Page

cHicKi
Novice

4 Posts

Posted - 11/12/2003 :  07:49:23  Show Profile  Visit cHicKi's Homepage  Reply with Quote
Ok i Have now..
I have Disabled the onBoard VGA under Windows. Uninstall V3 Driver. Reboot. Install driver V3. Restart. Run Setup .. Ignore Error Messages. Reboot. Run Setup and tramtadataaam :-)
thanx all
Go to Top of Page

lecram25
Average

USA
327 Posts

Posted - 11/12/2003 :  08:49:52  Show Profile  Visit lecram25's Homepage  Reply with Quote
another satisfied customer...

| AMD Athlon XP (Barton) 2800+ @ 3200+ (11x200) | Cooler Master Jet 7 | ABIT NF7-S Rev 2.0 (nForce 2) | Corsair TWINX1024-3200C2 | Sapphire ATi Radeon 9500np>9700np | Sound Blaster Live! X-Gamer 5.1 | 3dfx VoodooTV 200 PCI | Western Digital 40GB & 120GB HDD | Pioneer 106s DVD | LG 52x24x52 CDRW | Cambridge Soundworks Desktop Theater 5.1 DTT3500 Digital Speakers |
Go to Top of Page

Glide
Web Admin

Napoli


24439 Posts

Posted - 11/12/2003 :  11:41:25  Show Profile  Visit Glide's Homepage  Reply with Quote

Welcome to 3dfxzone.it Community

Join us! | 3dfxzone.it | hwsetup.it | forumzone.it
Go to Top of Page

cHicKi
Novice

4 Posts

Posted - 11/12/2003 :  14:18:51  Show Profile  Visit cHicKi's Homepage  Reply with Quote
heh
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic
Jump To:

 

Forum Rules

Legal Info

Privacy

Contact Us

3dfxzone.it

HWSetup.it

ForumZone.it

 

All trademarks used are properties of their respective owners - Forum Graphics and Contents 2001 - 2014 3dfxzone.it - Forum Engine Snitz Forums