3dfxzone.it ~ SFFT Drivers ~ MesaFX ~ 3D-Analyze ~ 3dfx Headlines ~ 3dfx Cards ~
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | GoogleSearch | FAQ | 3dfxzone.it
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 Index
 Software Platforms and Apps
 3D-Analyze and TnL games
 Help with Raven Shield and 3DA
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic

Author Previous Topic Topic Next Topic  

v5striker
Novice

13 Posts

Posted - 31/08/2006 :  22:44:37  Show Profile  Visit v5striker's Homepage  Reply with Quote
Hi, i'm testing out Raven Shield Demo on Voodoo 5500. I have seen a few people successfully running this game (with some texture problems). Do you mind sharing what 3DA settings you used? I'm having some problems with just 'emulate HW TnL' and 'voodoo flicker fix'. The vid card id's i have set to either ti4600 or radeon 8500. Same problems with textures and weird ribbon like errors.

benna
Average

Italy
376 Posts

Posted - 01/09/2006 :  11:13:01  Show Profile  Visit benna's Homepage  Reply with Quote
hi,
you have to open the file ..\system\ravenshield.ini and modify the line UseTripleBuffering=True to UseTripleBuffering=False

my PC:
AMD Athlon64 3200+ - ASUS K8V-Deluxe - 1GB DDR400 - 3DFX Voodoo 5 5500 PCI

3DAnalyze user guide http://www.3dfxzone.it/dir/articles/template.php?id=5
Go to Top of Page

v5striker
Novice

13 Posts

Posted - 03/09/2006 :  13:50:39  Show Profile  Visit v5striker's Homepage  Reply with Quote
I tried that, but it's already set to False. I still get strips of 3d planes covering the screen.

There's other problems too. The outline of the 3d buildings is repeating itself where the background should be. Oh yeah, and the weapons don't show. Just empty where the rifles should be. So i just see hands for both first person and other player models. I can move around, but hard to see where i'm going or where the enemies are.

I also see vsync in the ini, but when i turn it to false the game only show black screen. The background music is there and when i click around i can click the menu, but nothing is visible. I wonder if vsync have to be enabled in 3dfx Tools?
Go to Top of Page

v5striker
Novice

13 Posts

Posted - 03/09/2006 :  14:35:09  Show Profile  Visit v5striker's Homepage  Reply with Quote
I have tried vsync on and off, does nothing for the errors.

Benna, what drivers do you use for Raven Shield? Right now i'm only using the Amigamerlin 3.1 R11 drivers and 3DA. Do i have to use SFFT drivers? I thought Amigamerlin driver have SFFT in it?
Go to Top of Page

benna
Average

Italy
376 Posts

Posted - 03/09/2006 :  14:58:42  Show Profile  Visit benna's Homepage  Reply with Quote
try with latest sfft, i used alpha23 but probably alpha39 works better
if they doesn't work try run the game in single chip mode

my PC:
AMD Athlon64 3200+ - ASUS K8V-Deluxe - 1GB DDR400 - 3DFX Voodoo 5 5500 PCI

3DAnalyze user guide http://www.3dfxzone.it/dir/articles/template.php?id=5
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic
Jump To:

 

Forum Rules

Legal Info

Privacy

Contact Us

3dfxzone.it

HWSetup.it

ForumZone.it

 

All trademarks used are properties of their respective owners - Forum Graphics and Contents 2001 - 2014 3dfxzone.it - Forum Engine Snitz Forums