3dfxzone.it ~ SFFT Drivers ~ MesaFX ~ 3D-Analyze ~ 3dfx Headlines ~ 3dfx Cards ~
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | GoogleSearch | FAQ | 3dfxzone.it
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 Index
 3dfx Hardware & Software
 Voodoo2 Setup and tweaking
 Voodoo2/rb3d problem !
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic

Author Previous Topic Topic Next Topic  

jasper v.
Novice

Netherlands
6 Posts

Posted - 31/07/2006 :  20:19:52  Show Profile  Visit jasper v.'s Homepage  Reply with Quote
Hello to all !

I have just installed an old Voodoo2 card along with the FastVoodoo2 4.0 XP GE driver from 3dfxzone.it, in order to play Red Baron 3D in glide mode. However, after switching to "glide" in the graphics menu, every time i want to actually fly a mission inside te game, the screen goes black and after hitting Ctrl/Alt/Delete i get an "Error in RB3D" message !
According to Windows the card + driver are working properly; also the driver demo's worked OK... So what might be the problem
I also put my problem to a Red Baron forum, as it SEEMS to be something within the game, but maybe someone here can shed some light on it ??

My computer:
Intel Pentium III
256MB RAM
OS=Win XP

Thanks in advance,

Jasper.



ps47
Moderator

Slovakia
1461 Posts

Posted - 31/07/2006 :  22:57:21  Show Profile  Visit ps47's Homepage  Send ps47 an AOL message  Send ps47 an ICQ Message  Reply with Quote
..seems like that old problem with the glide2x to glide3x wrapper is striking again.unzip this archive to your system32 folder.

The 3Dfx Helppage and Game Guide / Voodoo3/4/5 enviromental variables
Go to Top of Page

jasper v.
Novice

Netherlands
6 Posts

Posted - 01/08/2006 :  02:00:33  Show Profile  Visit jasper v.'s Homepage  Reply with Quote
Thanks for the reply. I unzipped glide2x_radeon as suggested but unfortunately - no success...
Go to Top of Page

jasper v.
Novice

Netherlands
6 Posts

Posted - 01/08/2006 :  17:31:55  Show Profile  Visit jasper v.'s Homepage  Reply with Quote
...and the problem is SOLVED. Turns out i had to delete the unnecessary glide wrapper (which came with the "RB3D first aid kit") from the game folder. Oh well...
Go to Top of Page

Mike Brennan
Novice

6 Posts

Posted - 19/10/2007 :  14:10:51  Show Profile  Visit Mike Brennan's Homepage  Reply with Quote


Salute Jaspern v:
I too am having trouble with V2's and RB3D. Let me ask you, how is your FPS in glide?(alt-f) I have put together a machine with Win2k, a Radeon 9200se vid card and 2 V2's SLI together. I'm using FastVoodoo2_4.0_XP_Gold_Edition. The game had worked well with Win98 but not with Win2k?
JGS4Hunter CO Jasta 34b

http://jgs4panworldsquadron.homestead.com/
Go to Top of Page

ps47
Moderator

Slovakia
1461 Posts

Posted - 23/10/2007 :  13:33:20  Show Profile  Visit ps47's Homepage  Send ps47 an AOL message  Send ps47 an ICQ Message  Reply with Quote
mike,please dont post your problem in multiple (and very old) topics.the one you have created yourself is sufficient..

The 3Dfx Helppage and Game Guide / Voodoo3/4/5 enviromental variables
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic
Jump To:

 

Forum Rules

Legal Info

Privacy

Contact Us

3dfxzone.it

HWSetup.it

ForumZone.it

 

All trademarks used are properties of their respective owners - Forum Graphics and Contents 2001 - 2014 3dfxzone.it - Forum Engine Snitz Forums