3dfxzone.it ~ SFFT Drivers ~ MesaFX ~ 3D-Analyze ~ 3dfx Headlines ~ 3dfx Cards ~
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | GoogleSearch | FAQ | 3dfxzone.it
Save Password
Forgot your Password?

 3dfx Hardware & Software
 Voodoo2 Setup and tweaking
 Problem With 3dmark99
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic

Author Previous Topic Topic Next Topic  



243 Posts

Posted - 15/09/2003 :  20:19:16  Show Profile  Visit perer's Homepage  Reply with Quote
I have a problem with my WD200JB harddrive when I copy large files it works then it hangs for 0.5 of a second and then it runs for 5 seconds and hangs again. When I run 3Dmark99 MAXX game 2 (firstperson). When I run it is don't run fluid it kind of hangs for a bit. My framrate is extremely low if you look at the scores of a normal voodoo2 sli with a 533mhz celeron. O'cd fro 400 mhz don't go yelling me that i can find the answer in the fact that the celeron is O'cd.
The scores with my computer are 43fps with game to and a lot of peaple with normal cpu's not O'cd get 70+fps easy.
Does somebodt know what is the reason that my (probably harddisk does this).
My PC specs are:
Duron 1000mhz at 200mhz bus
Aopen AK73A-(V)
128mb ram 133mhz
TNT2 M64 32mb
2 Voodoo2's in sli @100mhz note that score above is with 100mhz
WD200JB harddisk

PLEASE HELP ME!!!!!!!!!!!

Web Admin


24163 Posts

Posted - 16/09/2003 :  00:47:43  Show Profile  Visit Glide's Homepage  Reply with Quote
Hi perer,

this problem could be caused by hd size. The true issue is not the low fps but that "it works then it hangs for 0.5 of a second and then it runs for 5 seconds and hangs again".
You must flash the latest final version of bios for your motherboard. Then read this page: http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=533&p_created=1031763968. Finally Western Digital Data Lifeguard v10.0 will help you in drive configuration.

Bye bye

3dfxzone.it | hwsetup.it | Register
Go to Top of Page



243 Posts

Posted - 17/09/2003 :  21:22:14  Show Profile  Visit perer's Homepage  Reply with Quote
I am sorry to say that I put 3DMARK on my 3.4gb harddrive.
So we can't lay the problem on the size of the harddrive.
Go to Top of Page


1938 Posts

Posted - 21/09/2003 :  12:26:30  Show Profile  Visit Nightbird's Homepage  Send Nightbird a Yahoo! Message  Reply with Quote
would be interesting if you can explain since "when", you have "the problem"

but indeed a new bios can always help like some Via 4in1


Network powered by 3Dfx and AMD

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic
Jump To:


Forum Rules

Legal Info


Contact Us





All trademarks used are properties of their respective owners - Forum Graphics and Contents 2001 - 2014 3dfxzone.it - Forum Engine Snitz Forums