3dfxzone.it ~ SFFT Drivers ~ MesaFX ~ 3D-Analyze ~ 3dfx Headlines ~ 3dfx Cards ~
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | GoogleSearch | FAQ | 3dfxzone.it
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 Index
 Gaming with 3dfx Voodoo cards
 Screenshots
 POSTAL 2+VOODOO 2
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic

Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Boss
Novice

Slovakia
35 Posts

Posted - 28/10/2005 :  20:00:10  Show Profile  Visit Boss's Homepage  Send Boss an ICQ Message  Reply with Quote
my konfig:
celeron 1700mhz,
Asus P4S8X-X,
256mb 266mhz ddr,
s3 savage 4 16mb,
voodoo 2 12mb
legendgrafix voodoomage 2.2.0
win xp

800x600
medium detail
10-30 fps





i have just glide wrapper now :D

Edited by - Boss on 28/10/2005 20:01:13

Raff3DC
Average

Germany


348 Posts

Posted - 28/10/2005 :  22:32:06  Show Profile  Visit Raff3DC's Homepage  Reply with Quote
Rofl, really impressive, because my Voodoo 3, 4 and 5 don't show anything but the protagonist's hand and weapon. :D

Greetings from Germany,
Raff

The biggest Voodoo5 6000 test ever: http://3dcenter.de/artikel/voodoo5-6000/
Go to Top of Page

Boss
Novice

Slovakia
35 Posts

Posted - 28/10/2005 :  22:58:56  Show Profile  Visit Boss's Homepage  Send Boss an ICQ Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raff3DC

Rofl, really impressive, because my Voodoo 3, 4 and 5 don't show anything but the protagonist's hand and weapon. :D

Greetings from Germany,
Raff

I know that this screenshots are nice, but voodoo 2 also dont show anything

i have just glide wrapper now :D
Go to Top of Page

Nightbird
Moderator



1938 Posts

Posted - 28/10/2005 :  23:42:08  Show Profile  Visit Nightbird's Homepage  Send Nightbird a Yahoo! Message  Reply with Quote
So you get these pictures using what grafic card ?

______________________________________________

In-ter-ac-tive :
The way video games were always meant to be played
______________________________________________

Welcome to 3dfxzone.it Community
_____________________________
Go to Top of Page

Boss
Novice

Slovakia
35 Posts

Posted - 29/10/2005 :  00:54:01  Show Profile  Visit Boss's Homepage  Send Boss an ICQ Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nightbird

So you get these pictures using what grafic card ?


heh..you dont understand me..this screenshots is on voodoo2, but i dont create screenshot with bad textures

sorry for my english

i have just glide wrapper now :D

Edited by - Boss on 29/10/2005 00:56:03
Go to Top of Page

TeronL
Initiate

Russia


52 Posts

Posted - 29/10/2005 :  01:11:17  Show Profile  Visit TeronL's Homepage  Reply with Quote
Boss
Stop, stop, stop. Let me ask you, ok?

If I will launch that game on my Voodoo 2 SLI with drivers/tweaks that you have, will I get the working game with the same image quality like on screens? Or not?

Go to Top of Page

Boss
Novice

Slovakia
35 Posts

Posted - 29/10/2005 :  01:14:32  Show Profile  Visit Boss's Homepage  Send Boss an ICQ Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TeronL

Boss
Stop, stop, stop. Let me ask you, ok?

If I will launch that game on my Voodoo 2 SLI with drivers/tweaks that you have, will I get the working game with the same image quality like on screens? Or not?


yes

i have just glide wrapper now :D

Edited by - Boss on 29/10/2005 01:16:01
Go to Top of Page

TeronL
Initiate

Russia


52 Posts

Posted - 29/10/2005 :  01:18:47  Show Profile  Visit TeronL's Homepage  Reply with Quote
Hm, you use one Voodoo 2?

Maybe on Voodoo 2 SLI on 640x480 res it will be even playable! Heh

Go to Top of Page

Boss
Novice

Slovakia
35 Posts

Posted - 29/10/2005 :  01:31:54  Show Profile  Visit Boss's Homepage  Send Boss an ICQ Message  Reply with Quote
yes..i use only one voodoo2, because i dont adjust my v2 SLI with legendgrafix

i have just glide wrapper now :D
Go to Top of Page

Nightbird
Moderator



1938 Posts

Posted - 30/10/2005 :  12:17:53  Show Profile  Visit Nightbird's Homepage  Send Nightbird a Yahoo! Message  Reply with Quote
@ Boss
how do you do ?

______________________________________________

In-ter-ac-tive :
The way video games were always meant to be played
______________________________________________

Welcome to 3dfxzone.it Community
_____________________________
Go to Top of Page

Boss
Novice

Slovakia
35 Posts

Posted - 30/10/2005 :  13:08:38  Show Profile  Visit Boss's Homepage  Send Boss an ICQ Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nightbird

@ Boss
how do you do ?

i am quite well...thanks and you..??

i have just glide wrapper now :D

Edited by - Boss on 30/10/2005 18:55:51
Go to Top of Page

Nightbird
Moderator



1938 Posts

Posted - 30/10/2005 :  23:48:13  Show Profile  Visit Nightbird's Homepage  Send Nightbird a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Boss

quote:
Originally posted by Nightbird

@ Boss
how do you do ?

i am quite well...thanks and you..??

"grin"

______________________________________________

In-ter-ac-tive :
The way video games were always meant to be played
______________________________________________

Welcome to 3dfxzone.it Community
_____________________________
Go to Top of Page

Jules
Novice

Netherlands
39 Posts

Posted - 02/11/2005 :  11:38:32  Show Profile  Visit Jules's Homepage  Reply with Quote

Really impressive !!

olmost unbelieveble for a single voodoo2. All those textures on a 12MB card ! really impressive
Go to Top of Page

ps47
Moderator

Slovakia
1461 Posts

Posted - 02/11/2005 :  16:35:06  Show Profile  Visit ps47's Homepage  Send ps47 an AOL message  Send ps47 an ICQ Message  Reply with Quote
yeah,but he has mentioned that he didnt take screenshots of the corrupted textures..

The 3Dfx Helppage and Game Guide / Voodoo3/4/5 enviromental variables
Go to Top of Page

Nightbird
Moderator



1938 Posts

Posted - 02/11/2005 :  23:04:46  Show Profile  Visit Nightbird's Homepage  Send Nightbird a Yahoo! Message  Reply with Quote
What's exactly the problem with the textures ? No textures ?
Is it happened often ?

______________________________________________

In-ter-ac-tive :
The way video games were always meant to be played
______________________________________________

Welcome to 3dfxzone.it Community
_____________________________
Go to Top of Page

ps47
Moderator

Slovakia
1461 Posts

Posted - 02/11/2005 :  23:10:54  Show Profile  Visit ps47's Homepage  Send ps47 an AOL message  Send ps47 an ICQ Message  Reply with Quote
there are corrupted textures at certain places.maybe BOSS will post more pictures..

The 3Dfx Helppage and Game Guide / Voodoo3/4/5 enviromental variables
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page

 New Topic  Reply to Topic
 Print topic
Jump To:

 

Forum Rules

Legal Info

Privacy

Contact Us

3dfxzone.it

HWSetup.it

ForumZone.it

 

All trademarks used are properties of their respective owners - Forum Graphics and Contents 2001 - 2014 3dfxzone.it - Forum Engine Snitz Forums