3dfxzone.it ~ SFFT Drivers ~ MesaFX ~ 3D-Analyze ~ 3dfx Headlines ~ 3dfx Cards ~
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | GoogleSearch | FAQ | 3dfxzone.it
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 Index
 3dfx Hardware & Software
 Voodoo2 Setup and tweaking
 ini and inf conflict
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic

Author Previous Topic Topic Next Topic  

stargate
Novice

4 Posts

Posted - 20/10/2005 :  15:20:28  Show Profile  Visit stargate's Homepage  Reply with Quote
Good Day

I have read the topics concerning this matter but still have a problem.

The computer had win xp and fast gold installed previously. However, we had a hard drive go bad and had to replce it.

We reinstalled win xp with no problems. When we tried to reinstall fast gold on this clean install, we get the error:

"Conflicting inf and ini files:[oxd]"
"FAILURE: The data is invalid."

We have tried everything in the listed topics, but we keep getting the same msg.

Any information would be greatly appreciated.

Thanks

TeronL
Initiate

Russia


52 Posts

Posted - 20/10/2005 :  15:41:03  Show Profile  Visit TeronL's Homepage  Reply with Quote
You mean you have new hardrive and you cant install drivers on a NEW, CLEAN WinXP?


Edited by - TeronL on 20/10/2005 15:41:33
Go to Top of Page

stargate
Novice

4 Posts

Posted - 20/10/2005 :  15:51:03  Show Profile  Visit stargate's Homepage  Reply with Quote
That is correct.
Go to Top of Page

TeronL
Initiate

Russia


52 Posts

Posted - 20/10/2005 :  20:27:07  Show Profile  Visit TeronL's Homepage  Reply with Quote
You tried redownload drivers or use other vershion?

Go to Top of Page

stargate
Novice

4 Posts

Posted - 20/10/2005 :  21:11:31  Show Profile  Visit stargate's Homepage  Reply with Quote
I tried that and haven't had any luck.

Thanks for the info.
Go to Top of Page

Xasd
Initiate

Spain


68 Posts

Posted - 20/10/2005 :  23:55:44  Show Profile  Visit Xasd's Homepage  Reply with Quote
Related topic: http://www.3dfxzone.it/enboard/topic.asp?TOPIC_ID=1646
Go to Top of Page

stargate
Novice

4 Posts

Posted - 21/10/2005 :  13:57:58  Show Profile  Visit stargate's Homepage  Reply with Quote
Good Day

I have solved the problem. I hope this will help others.

The computer is 7 yrs old. The bios had been tinkered with many times when using win 98.
I reset the bios defaults and the fast voodoo drivers installed fine.

However, eventhough fast voodoo shows up under "sound, video, and game controllers", i still get a "splat" under "other - multimedia video controller". Every time i boot there is a "new hardware found" item and it wants to install.

I have "disabled" the item and everything is fine. However it is annoying to see the "splat" under "device manager".

Any other ideas would be appreciated.

Thanks to everyone's input on this matter.

Stargate^ ;-)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic
Jump To:

 

Forum Rules

Legal Info

Privacy

Contact Us

3dfxzone.it

HWSetup.it

ForumZone.it

 

All trademarks used are properties of their respective owners - Forum Graphics and Contents 2001 - 2014 3dfxzone.it - Forum Engine Snitz Forums