3dfxzone.it ~ SFFT Drivers ~ MesaFX ~ 3D-Analyze ~ 3dfx Headlines ~ 3dfx Cards ~
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | GoogleSearch | FAQ | 3dfxzone.it
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 Index
 3dfx Hardware & Software
 Voodoo3 and Velocity Setup and tweaking
 View problem when switching resolutions
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic

Author Previous Topic Topic Next Topic  

Ree
Initiate

61 Posts

Posted - 02/10/2005 :  18:58:20  Show Profile  Visit Ree's Homepage  Reply with Quote
I'm having a resolution switch problem with my Voodoo3. This applies to games only, not desktop. For example, let's say I have 800x600 resolution in some game and it occupies the whole monitor screen area (width and height). When I switch to 640x480, it doesn't occupy the whole screen area (that is, there's some black area on the right side of the screen which for example cannot be reached with mouse pointer in-game. I think it is 800-640 = 160 pixels wide). Now if I adjust my monitor (via monitor's settings) so that 640x480 occupies the whole screen, and then switch back to 800x600, the 800x600 screen will not look the way it did before I switched to 640x480. It will look to wide. So basically, whenever I switch reolutions in games I need to adjust my monitor's settings (screen width and position) for the screen to occupy the whole screen area. There must be some setting in 3dfxtools of Amigamerlin's 2.9 drivers to correct this. I'm really not sure what to do.

Nightbird
Moderator



1938 Posts

Posted - 02/10/2005 :  21:00:00  Show Profile  Visit Nightbird's Homepage  Send Nightbird a Yahoo! Message  Reply with Quote
you have this problem since when now ?

______________________________________________

In-ter-ac-tive :
The way video games were always meant to be played
______________________________________________

Welcome to 3dfxzone.it Community
_____________________________
Go to Top of Page

Ree
Initiate

61 Posts

Posted - 02/10/2005 :  23:49:51  Show Profile  Visit Ree's Homepage  Reply with Quote
Ok, I'm not having it anymore. :)

The thing is, that after a new Windows reinstall I forgot to set refresh rates correctly for different resolutions in different color depth. I corrected this and now it's all fine.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic
Jump To:

 

Forum Rules

Legal Info

Privacy

Contact Us

3dfxzone.it

HWSetup.it

ForumZone.it

 

All trademarks used are properties of their respective owners - Forum Graphics and Contents 2001 - 2014 3dfxzone.it - Forum Engine Snitz Forums