3dfxzone.it ~ SFFT Drivers ~ MesaFX ~ 3D-Analyze ~ 3dfx Headlines ~ 3dfx Cards ~
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | GoogleSearch | FAQ | 3dfxzone.it
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 Index
 3dfx Hardware & Software
 Voodoo4/5 Discussions
 3dfxvs.dll crashing. WHY?! blue screen Voodoo5 PCI
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic

Author Previous Topic Topic Next Topic  

Mime
Novice

USA
8 Posts

Posted - 17/06/2005 :  04:53:57  Show Profile  Visit Mime's Homepage  Click to see Mime's MSN Messenger address  Reply with Quote
Hello there guys,

System:
WIn xp
256mb
350 power supply
Voodoo 5 5500 PCI 64MB

I dont know what happens, but I'm getting a blue screen and my system restart by itself afterwards. And the errors says:

STOP Ox000000BE (OXC0000005) OXBFA26F0 OXF4CD85C
3DFXVS.DLL

Address BFA261F0 base at BF9B8000, datestamp 4169aca3


that the .... is that?.. I'm getting that annoying thing EVERY minute.

Does anyone know anything??


Thanks a lot! I appreciate any help :)!

Rolo01
Experienced

Germany


508 Posts

Posted - 17/06/2005 :  09:43:46  Show Profile  Visit Rolo01's Homepage  Reply with Quote
Which driver did you use ?
Go to Top of Page

Caravel
Novice



24 Posts

Posted - 17/06/2005 :  20:20:43  Show Profile  Visit Caravel's Homepage  Reply with Quote
A bad one obviously... A STOP 0xBE is usually caused by buggy or incorrect driver dll's trying to write to memory that is not allocated to them. You'll have to use something like drivercleaner, clean off and start again following the directions posted by the users here to the letter.
Go to Top of Page

SuperFurryFurryThing
Average

385 Posts

Posted - 18/06/2005 :  14:56:52  Show Profile  Visit SuperFurryFurryThing's Homepage  Reply with Quote
Try upgrading to AmigerMerlin 3.1 R11 if you are not already using it.

SFFT
Go to Top of Page

Mime
Novice

USA
8 Posts

Posted - 18/06/2005 :  22:05:07  Show Profile  Visit Mime's Homepage  Click to see Mime's MSN Messenger address  Reply with Quote
Hi everyone,

I'm using "amigamerlin 3.1 R1, a minute ago I turned back to drivers 3.0, and now that's not happening again. I think its fixed.

The weird thing about both drivers is that I'm not getting the "Stand by" nor hibernate. don't know why.

Thanks a lot! Rolo01, Caravel, SuperFurryFurryThin.
Go to Top of Page

SuperFurryFurryThing
Average

385 Posts

Posted - 18/06/2005 :  23:59:57  Show Profile  Visit SuperFurryFurryThing's Homepage  Reply with Quote
It is a known problem with the original Amigerlerim 3.1 Release 1. I would suggest that you use the AmigerMerlin 3.1 R11, i.e. the latest this problem has been fixed for a while. There should be link to the latest driver on this site home page.

SFFT
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic
Jump To:

 

Forum Rules

Legal Info

Privacy

Contact Us

3dfxzone.it

HWSetup.it

ForumZone.it

 

All trademarks used are properties of their respective owners - Forum Graphics and Contents 2001 - 2014 3dfxzone.it - Forum Engine Snitz Forums