3dfxzone.it ~ SFFT Drivers ~ MesaFX ~ 3D-Analyze ~ 3dfx Headlines ~ 3dfx Cards ~
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | GoogleSearch | FAQ | 3dfxzone.it
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 Index
 3dfx Hardware & Software
 General Discussions
 Manhunt won't run on official drivers
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic

Author Previous Topic Topic Next Topic  

My_Spleen
Novice

23 Posts

Posted - 20/05/2011 :  02:26:28  Show Profile  Visit My_Spleen's Homepage  Reply with Quote
Hello, for some reason Manhunt will not run on the official drivers from 3dfx, both the beta and latest final. The error I get when trying to launch is page fault.

But it does work if I use non-3dfx drivers like Evolution, x3dfx, etc. But I don't trust those and am happy with the performance of official drivers.

Is there a solution?

Also there's another problem. With all drivers, if I turn on AA on Glide games (UT99 and Homeworld is what I used to test), there's some bugs. In UT, the font is messed up. I don't know how to explain, and in Homeworld the entire menu is funky. Both are fine if I turn off AA.

Another weird thing with AA is if I use Evolution's driver, there's some sort of distortion in UT of the screen, like a 3D effect when you don't use glasses, but it's in normal colors. It's very blurry looking. Updating the glide library fixes that, but then I get the font issue above. I could have sworn it worked fine with AA before I started messing with all the drivers.. :(
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic
Jump To:

 

Forum Rules

Legal Info

Privacy

Contact Us

3dfxzone.it

HWSetup.it

ForumZone.it

 

All trademarks used are properties of their respective owners - Forum Graphics and Contents 2001 - 2014 3dfxzone.it - Forum Engine Snitz Forums