3dfxzone.it ~ SFFT Drivers ~ MesaFX ~ 3D-Analyze ~ 3dfx Headlines ~ 3dfx Cards ~
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | GoogleSearch | FAQ | 3dfxzone.it
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 Index
 3dfx Hardware & Software
 Voodoo3 and Velocity Discussions
 problems the v3 3500 tuner
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic

Author Previous Topic Topic Next Topic  

kekit
Novice

USA
35 Posts

Posted - 14/11/2004 :  07:26:20  Show Profile  Visit kekit's Homepage  Send kekit an AOL message  Send kekit a Yahoo! Message  Reply with Quote
im having problems with the internal sound (the wire that connects the tuner to the soundcard). seems as if my tuner isnt sending a sound through the output. its sending output through the i/o pod but not internally... any suggestions?

Nightbird
Moderator



1938 Posts

Posted - 14/11/2004 :  08:58:00  Show Profile  Visit Nightbird's Homepage  Send Nightbird a Yahoo! Message  Reply with Quote
Can you explain again the problem ?
thks

______________________________________________

In-ter-ac-tive :
The way video games were always meant to be played
______________________________________________

Welcome to 3dfxzone.it Community
_____________________________
Go to Top of Page

ps47
Moderator

Slovakia
1461 Posts

Posted - 14/11/2004 :  18:07:52  Show Profile  Visit ps47's Homepage  Send ps47 an AOL message  Send ps47 an ICQ Message  Reply with Quote
..old problem,and I dont know anyone (including me) that has managed to get audio out from the pod.looks like your sound card has to support audio out of some sort (my crappy onboard audio doesnt)..

The 3Dfx Helppage and Game Guide / Voodoo3/4/5 enviromental variables
Go to Top of Page

kekit
Novice

USA
35 Posts

Posted - 15/11/2004 :  05:44:32  Show Profile  Visit kekit's Homepage  Send kekit an AOL message  Send kekit a Yahoo! Message  Reply with Quote
sound is coming out of the i/o pod, but when you connect the cd audio type cable from the tuner to the sound card, i am not receiving audio. i dont know if its XP, my V3, or my SBLIVE! that is screwing up.
Go to Top of Page

ps47
Moderator

Slovakia
1461 Posts

Posted - 15/11/2004 :  17:32:50  Show Profile  Visit ps47's Homepage  Send ps47 an AOL message  Send ps47 an ICQ Message  Reply with Quote
sound is coming from the pod!!!
post your setup,screenshots,anything!!(please)

The 3Dfx Helppage and Game Guide / Voodoo3/4/5 enviromental variables
Go to Top of Page

kekit
Novice

USA
35 Posts

Posted - 15/11/2004 :  23:58:40  Show Profile  Visit kekit's Homepage  Send kekit an AOL message  Send kekit a Yahoo! Message  Reply with Quote
wait, you think im having PC sound come out of the pod? no, only tv audio. im trying to get tv audio out threw my soundcard (for recording and such) and it doesnt want to work
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic
Jump To:

 

Forum Rules

Legal Info

Privacy

Contact Us

3dfxzone.it

HWSetup.it

ForumZone.it

 

All trademarks used are properties of their respective owners - Forum Graphics and Contents 2001 - 2014 3dfxzone.it - Forum Engine Snitz Forums