3dfxzone.it ~ SFFT Drivers ~ MesaFX ~ 3D-Analyze ~ 3dfx Headlines ~ 3dfx Cards ~
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | GoogleSearch | FAQ | 3dfxzone.it
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 Index
 3dfx Hardware & Software
 Voodoo2 Discussions
 Radeon 9200SE 128 & two V2s
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic

Author Previous Topic Topic Next Topic  

UffdaFeda
Novice

3 Posts

Posted - 19/05/2004 :  01:57:22  Show Profile  Visit UffdaFeda's Homepage  Reply with Quote
FIRST POST - APOLOGIES FREELY GIVEN IF I'M IN THE WRONG PLACE!

I have a Radeon 9200SE 128MB PCI primary video card. I have installed two Diamond Monster 3D2 2x8MB PCI cards in SLI. I have followed the hardware install and FastVoodoo2 v4.0 Gold (XP) guidance listed elsewhere herein - PRECISELY. I have also intalled the Mesa_FX drivers.

I get no error messages (hey, I did something right!). But, SLI is not detected. I can only run in 640x480 mode. I can change refresh rates okay. When I check hardware, I see the FastVoodoo's (2) but no Voodoo cards per se.

I'm running this on an Athlon 1.8GHz with 512Mb RAM running Win XP.

Any help would be VERY welcome!

dborca
Average

Romania


425 Posts

Posted - 19/05/2004 :  08:03:21  Show Profile  Visit dborca's Homepage  Send dborca a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by UffdaFeda

I get no error messages (hey, I did something right!). But, SLI is not detected. I can only run in 640x480 mode. I can change refresh rates okay. When I check hardware, I see the FastVoodoo's (2) but no Voodoo cards per se.

OpenGL/Glide or DyrektEks? And how do you know SLI is not detected? AFAIK, V2 can go up to 800x600 w/o SLI: 800x600x(16/8)x(2+1) That is: 16bpp, double-buffered, depth-buffer).

Regards,
Daniel Borca
Go to Top of Page

UffdaFeda
Novice

3 Posts

Posted - 19/05/2004 :  09:18:35  Show Profile  Visit UffdaFeda's Homepage  Reply with Quote
Attempting Glide. DirectX 9.0b works fine. When I review the system info popup (FastVoodoo)it states that "Scanline Interleave: [is] Not Detected". I don't know how to alter screen size (I quite new to voodoo), but have managed to alter refresh rate using FastVoodoo tools/refresh_rate. The fifa patches don't seem to do anything.

Ive heard that voodoos and XP don't mix. Should I bag XP and try them in an older Win98 PC I have?
Go to Top of Page

dborca
Average

Romania


425 Posts

Posted - 19/05/2004 :  09:42:49  Show Profile  Visit dborca's Homepage  Send dborca a Yahoo! Message  Reply with Quote
Try using the glide*.dll from the latest reference drivers. You should find those around here (or at falconfly.de). Ohwell, I have FastVoodoo lying on the HDD for a while now, but never found the time to give it a test... not to mention I'm using XP very seldom.

Regards,
Daniel Borca
Go to Top of Page

amp_man
Experienced

545 Posts

Posted - 19/05/2004 :  10:32:20  Show Profile  Visit amp_man's Homepage  Reply with Quote
The SLI not being detected is a known bug under XP, but the 640 thing seems odd. What game is it that you're using to test? Have you tried any other games?
Go to Top of Page

UffdaFeda
Novice

3 Posts

Posted - 21/05/2004 :  04:14:37  Show Profile  Visit UffdaFeda's Homepage  Reply with Quote
Ditched XP. Pulled an old Win98 computer out of the closet and had things up and running in about 30 minutes. Thanks.

Oh, the game is Red Baron 3D
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Print topic
Jump To:

 

Forum Rules

Legal Info

Privacy

Contact Us

3dfxzone.it

HWSetup.it

ForumZone.it

 

All trademarks used are properties of their respective owners - Forum Graphics and Contents 2001 - 2014 3dfxzone.it - Forum Engine Snitz Forums